Villalarm Nookbox

NookBox Gateway G2 är ett av marknadens mest mångsidiga och kraftfulla system inom säkerhets- och smarta hemlösningar. NookBox G2 integrerar säkerhet, hemmeautomation och energihantering i ett system. Genom att kombinera de bästa teknologierna inom RF, Zigbee och Z-wave skapar NookBox G2 oändliga möjligheter för säkerhet, kontroll och komfort för ditt hem.

NookBox G2 Smarthus Start-kit innehåller:

1 st Gateway G2 
1 st Dörrkontakt
1 st IR Detektor
1 st Kodpanel

Pris inkl montering
Kontant 6 500 kr
Delbetalning från135kr mån

SÄKERHET OCH HEM AUTOMATION
– Dubbel kommunikationsväg, IP och 2G inbyggd i Gateway.
– F1-radiokommunikation kan hantera upp till 2 km.
– Kompatibel med NookBox F1, Zigbee On Board och Z-wave via dongle.
– 2 larmområden och 160 trådlösa zoner.
– Larmprotokoll via SIA-IP.
– IP-kameror och PIR-kamera för bildverifiering och direktvisning.
– Systemtjänster via NookBox-appen eller webbportalen.
– Stöder Zigbee ombord och Z-wave-tillbehör via dongle.
– Kontrollera och programmera via NookBox-appen eller webbportalen.

Övervakning
Med NookBox kan IP-kameror och kameradetektorer installeras för visuell övervakning och visuell verifiering. Till exempel, i händelse av ett larm, kan realtidsvarningar till användaren och övervakningspersonalen skickas för verifiering av händelsen genom att titta på de dolda larmbilderna eller videon. Nookbox rapporterar larmhändelser i CID / SIA-format och skickar videor och bilder via e-post / FTP via IP.

Fjärrtjänst
Genom NookBox webbportal för administratörer ges säkerhetsinstallatören möjlighet att se alla sina kunders system på ett ställe. Genom användargränssnittet kan fjärranslutning göras och service och hantering kan utföras på ett enkelt sätt. Slutanvändaren ansluter sig lättast via NookBox-appen eller via slutkundens anpassade webbportal.

Home Automation
NookBox ger maximal flexibilitet för hemautomation via ZigBee eller Z-Wave tillbehör. Genom enkla användargränssnitt kan tjänster skräddarsys för att möta familjens behov. Möjligheterna är många med NookBox, kontrollbelysning, kontrolltemperatur och luftkvalitet är några av de tillgängliga funktionerna.